Новини

РЕСТОРАНТ „БИЗНЕС КЛУБ БМВ“ ОТВОРИ ВРАТИ С ОСВЕЖЕН И РЕНОВИРАН ИНТЕРИОР!!!

Понеделник, 14 Март 2016 00:00 | Печат Е-мейл

Посреща гости с изискана кухня и в уютна обстановка!!!

Акцент в кухнята ни е вкусно приготвена храна с много любов поднесена с внимание. В менюто присъстват  ястия от традиционната българска кухня.  Тук звучи музика, съобразена с интериора, което превръща ресторанта в идеално място за среща с приятели денем и вечер.
Дневното меню се сменя ежеседмично с цел клиентите да се хранят както вкусно, така и разнообразно. Традиционните български печива в менюто са пресни, приготвени за деня, а за вечерите в „БИЗНЕС КЛУБ“ има подходящи предястия за бяло вино, узо, висококачествени напитки и селекциите вина.

БИЗНЕС КЛУБ - БМВ ще наблегне и на традиционните, качествено приготвени супи – шкембе, пилешка, топчета, телешко варено, както и много разнообразни безмесни супи, които ще поддържа постоянно в менюто си. А всеки обяд, работещите в района на Лъвов мост  ще могат да похапват вкусно, топло, евтино и разнообразно обедно меню. Специалитетите на гл. готвач са в състояние да задоволят и най-изтънчения вкус.Доверете ни се и ще станете наши постоянни клиенти!

Капацитетът за различни тържества е 60 места в основната зала и 20 места в зала на второ ниво.

Новият облик на БИЗНЕС КЛУБ – БМВ, обстановка, кухня и индивидуален подход към всеки посетител са реверанс към клиентите ни и желание да направим гостуването им при нас традиция.

 

 

Последно променена в Понеделник, 14 Март 2016 07:41